Practicand Baptiste Yoga ne-am transformat ca persoane si ne-am schimbat viata pentru totdeauna.

Suntem Adriana si Adrian Gheorghiu si am trait o viata de expati pentru mai mult de 11 ani. Adrian a muncit si s-a dezvoltat intr-o companie multinationala din Top 500 Forbes in timp ce eu am dezvoltat propria mea afacere. Pe parcursul experientei noastre internationale, ne-am imprietenit cu oameni din diferite culturi, am experimentat diferite moduri de a trai si ne-am bucurat sa experimentam mancaruri din diferitele bucatarii ale lumii. Cei doi baieti ai nostri s-au nascut in timpul acestei calatorii si ne-au facut viata mai plina, provocatoare si cu mult mai distractiva!

Transformarea noastra personala a inceput cand am experimentat pentru prima data practica de Baptiste Yoga intr-unul din studiourile Power Yoga Canada din Toronto. Practica aceasta ne-a dat putere sa ne depasim limitele care am crezut ca le avem, ne-a ajutat sa avem relatii mai profunde cu cei din jur, ne-a facut sa devenim mai constienti de cum traim o viata mai sanatoasa si totodata ne-a ajutat sa ne gasim mai mult calm in cresterea copiilor nostri.

Pentru a invata mai multe si a ne imbunatati practica, am participat la diferite traininguri si workshopuri de Baptiste Yoga. Ne-am mutat in Romania sa deschidem Power Yoga Romania prin care ne angajam sa aducem oameni impreuna, sa ii facem pe toti sa se simta ca acasa si sa ne dam putere reciproc pentru a ne trai viata cea mai mareata!

Speram sa va intalnim in curand!

Adriana & Adrian