Adriana

Sunt instructoare certificata de Baptiste Yoga si am participat la diferite cursuri cu Baron Baptiste, Paige Elenson, Kinndli McCollum si alti instructori senior de Baptiste Yoga in Canada, SUA si Marea Britanie.

Inceputurile mele in Baptiste Yoga sunt alaturi de Power Yoga Canada. Aici am experimentat ca niciodata pana atunci ce inseamna sa fii parte dintr-o comunitate si cat de puternica pot sa fiu cand sunt inconjurata de oameni care ma sustin, iubitori si angajati in actiune.

Predau Baptiste Yoga pentru ca functioneaza. Practica asta ma invata sa ma iubesc asa cum sunt si mi-a crescut increderea in a fi mama, sotie si femeie de afaceri si, mai presus de toate,

Mi-a dat acces sa construiesc relatii mai puternice si autentice cu cei din jurul meu.

M-am simtit inspirata si responsabila sa ma intorc in tara mea si impreuna cu Adi, sotul meu sa impartasesc aceasta practica cu oamenii din Romania.

Baptiste Yoga mi-a transformat viata si poate sa o transforme si pe a ta!

Adrian

Am ras cu gura pana la urechi cand mi s-a spus ca yoga poate sa ma ajute in viata…

Am inceput sa practic Baptiste power yoga ca sa fiu in forma pentru tenis, sa am mai multa rabdare cu pustii mei si sa gasesc un remediu pentru durerile de spate. Dupa ce am practicat pentru cativa ani, am luat parte si la trainingurile Level 1 si Level 2 cu Baron Baptiste si Paige Elenson.

Vin din lumea corporatista si am lucrat timp de 17 ani pentru o companie globala din top 500 Forbes. Dupa o cariera exceptionala cu multiple transferuri internationale si promotii pe scara corporatista, ceva tot lipsea din viata mea. Practica de Baptiste Yoga, mi-a dat oportunitatea de a descoperi oportunitati de crestere in viata mea personala si in relatiile cu oamenii din jur.

Astfel, am decis sa plec din lumea corporatista si sa deschis un studio de yoga si sa predau o practica care a contribuit enorm in viata mea. In timpul claselor de yoga, predau cu ‘fun’ si energie balansand rigoarea businessului corporatist cu principiile de yoga. Predau power yoga pentru ca pot sa ma exprim in maniera mea cea mai autentica: plin de energie, distractiv, conectat si … organizat.

Mel

Sunt Mel si am venit din Statele Unite in Bucuresti pentru a preda Yoga. Sunt foarte entuziasmata si ma bucur foarte mult sa fiu alaturi de PYRO. M-am indragostit de Power Yoga in 2011 cu ocazia primei sedinte de practica cand am realizat ca Power Yoga va avea pentru totdeauna un loc in inima si in sufletul meu.

A fost greu, foarte greu la inceput, dar nu m-am lasat si am revenit de fiecare data pe saltea, uneori in pozitia copilului alteori in impingandu-mi corpul pana la limita. Dupa aproximativ o luna mi-am dat seama ca este ceva ce merita impartasit cu toata lumea si m-am inscris la cursul de 200 de ore pentru Certificare Power Yoga la Down Dog Yoga in Wasington DC. Astept cu nerabdare sa va vad si pe voi la PYRO.